novo lice osijeka / 'Žao mi je što prekrasnoj publici nismo poklonili tri boda'

"Mi smo kroz cijelu utakmicu dominirali, imali smo neke svoje prilike, doduše i Osijek je pod svojim novim trenerom pokazao novo lice tako da sam ja znao da će biti vrlo teško i neizvjesno", kazao je Stanko Mršić.

9.11.2013.
20:41
VOYO logo

U utakmici 16. kola Prve HNL u Osijeku su nogometaši Osijeka i Splita odigrali su remi bez zgoditaka 0-0.

"Čestitam svojoj momčadi. Također čestitam Splitu na dobroj utakmici  i njihovom šefu Stanku Mršiću. Ostaje žal. Najviše mi je žao što ovoj prekrasnoj publici, ovom divnom navijanju nismo poklonili tri boda. Ponosan sam danas na svoju momčad kako su se postavili i kako su igrali. Mi nosimo svoj dio odgovornosti i sigurno znamo da ćemo pozitivnim rezultatom olakšati klubu i upravi kluba namaknuti bilo kakva sredstva za nastavak prvenstva", rekao je trener Osijeka Ivica Kulešević.

"Mislim da smo gledajući u globalu utakmicu bili bolji. Iznenadila nas je malo angažirana igra domaćina. Počeli su malo hrabrije nego uobičajeno. Mi smo kroz cijelu utakmicu dominirali, imali smo neke svoje prilike, doduše i Osijek je pod svojim novim trenerom pokazao novo lice tako da sam ja znao da će biti vrlo teško i neizvjesno", kazao je trener Splita Stanko Mršić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike