Rummenigge na proslavi / 'Žao mi je što je Mandžukić otišao kući, ne znam kako će ovo završiti'

Image
Foto: AP Images

Guardiola je prvog strijelca svoje momčadi izbacio iz kadra za finale Njemačkog kupa protiv Borussije Dortmund, a Mandžukić je tada odlučio otići u Hrvatsku te nije ostao proslaviti dvostruku krunu sa suigračima.

19.5.2014.
0:51
AP Images
VOYO logo

Mario Mandžukić nije bio prisutan na nedjeljnoj proslavi dvostruke krune Bayerna, što se nije svidjelo izvršnom predsjedniku Karl-Heinzu Rummeniggeu.

Podsjećamo, Pep Guardiola je prvog strijelca svoje momčadi izbacio iz kadra za finale Njemačkog kupa protiv Borussije Dortmund, a čim je to saznao, Mandžukić je otišao u Hrvatsku, tako da u nedjelju nije slavio sa suigračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njegova je odluka bila da otputuje doma uoči priprema reprezentacije. Malo mi je žao zbog toga, ali to se više ne može promijeniti. Možda se to također uklapa u sve što se događalo posljednjih tjedana", rekao je Rummenigge.

Odnos između Guardiole i hrvatskog reprezentativca je očito u potpunosti narušen, tako da više ni Rummenigge ne isključuje mogućnost odlaska Super Marija s Allianz Arene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidjet ćemo, ne mogu sada predviđati kako će to završiti. Mandžukićev ugovor vrijedi još dvije godine i ako želi otići, mora nam se obratiti njegov agent. Važno nam je da se igrač uklapa u Bayern i da poštuje disciplinu. Ne želim preuveličati ovaj slučaj, riješit ćemo to u miru u sljedećih nekoliko tjedana", dodao je prvi čovjek Bayerna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo