Vječna legenda 'Nerazzura' / Zanetti postao dopredsjednik Intera

Image
Foto: AP Images

Nakon što je zaključio igračku karijeru, legendarni argentinski nogometaš Javier Zanetti (40) izabran je za novog dopredsjednika Intera, kluba čiji je dres nosio čak 19 godina.

30.6.2014.
18:57
AP Images
VOYO logo

"Zanetti je potpisao ugovor na dvije godine i svi smo sretni što ostaje u klubu," kazao je vlasnik milanskog kluba Erick Thohir. Indonezijski tajkun je otkrio i kako će Inter umiroviti dres s brojem četiri koji je nosio Zanetti, ali i ponuditi novi ugovor sadašnjem treneru Walteru Mazzarriju.

"Započeli smo pregovore oko produžetka ugovora do srpnja 2016. godine. Vjerujemo kako će Mazzarri prihvatiti našu ponudu," kazao je Thohir koji je kupio Inter koncem prošle godine za 350 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanetti, poznat i kao 'Il Capitano', prekinuo je karijeru na koncu prošle sezone. Za Inter je odigrao nevjerojatnih 846 utakmica, pri čemu 614 u Serie A. Osvojio je pet "scudetta", Ligu prvaka, četiri nacionalna Kupa, četiri talijanska Superkupa, Kup UEFA, te klupsko Svjetsko prvenstvo. Za reprezentaciju Argentine nastupio je 145 puta i postigao pet pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike