ZA ŠTIMCA NEMA DILEME: / 'Maradona je najveći. Živimo u Messijevoj eri, ali postoji velika razlika između njih dvojice'

Image

Nekoliko puta je igrao protiv čuvenog Argentinca

18.3.2021.
10:23
VOYO logo

Bivši hrvatski izbornik i legendarni Vatreni, IgorŠtimac odradio je putem Instagrama intervju za Indijski nogometni savez, a u njemu je među ostalim i o pokojnom nogometnom velikanu Diegu Maradonu.

“Je li on najveći ikad? Definitivno. Bez sumnje. Imao sam priliku tri puta igrati protiv njega. Dva puta u španjolskoj ligi Igrao je tamo sa Šukerom i Simeonem u Sevilli. Ja sam igra za Cadiz. Nakon toga igrali sreli smo se na prijateljskoj utakmici u Zagrebu između Hrvatske i Argentine. Proveli smo tada malo vremena zajedno, pričali smo o nogometu, budućnosti nogometa i reprezentacijama. Imao sam veliku čast biti s njim, razgovarati i igrati protiv njega”, kazao je i dogovorio na pitanje što je Maradonu činilo toliko posebnim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

November 27, 1988, Naples, Italy: DIEGO MARADONA of Napoli reacts during the Serie A match between Napoli and AC Milan at the Stadio Sao Paulo on November 27, 1988 in Naples.,Image: 571253541, License: Rights-managed, Restrictions: * France, Germany and Italy Rights Out *, Model Release: no

“Nogometni geni. Mogao je sve s loptom. Tehnika mu je bila nevjerojatna. Nikada nismo mogli predvidjeti što će napraviti. Teško je bilo igrati protiv njega. Bio je lider. Svjedočimo zadnjih godina Messijevoj eri. Svi ga obožavaju, ali vidjeli smo ga da igra dobro samo za Barcelonu, ali nismo vidjeli da to radi s Argentinom ili u nekom drugom klubom. Diego je radio čuda gdje god je igrao”, naglasio je Štimac, aktualni izbornik Indije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo