čeka zeleno svjetlo / Za nekoliko dana znat će se Suknova budućnost, a on je optimist: 'Nadam se zaigrati još ove sezone'

Image
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Sandro Sukno u iščekivanju je povratka vaterpolu i zelenog svjetla

22.4.2019.
15:41
Grgo Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon trogodišnje vladavine Jug je prepustio regionalni tron Mladosti koja je prvi put osvojila Regionalnu ligu.

Gospari su teško, makar ne na kraju i rezultatski, poraženi u finalu igranom na Veliku subotu na Savi. Mladostaši su u posljednjoj četvrtini vodili s 13:6, a sve je iz prvih redova pratio Sandro Sukno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije bilo realno da Jug može stići to visoko vodstvo, bili smo lošiji nego u prijašnjim utakmicama. Mladostaši su zasluženo pobijedili i ovaj će im trofej svakako dati još malo na samopouzdanju, pa će doigravanje za hrvatskog prvaka biti još zanimljivije. Digli su se i ostali klubovi, pa nakon duljeg vremena možemo reći da imamo kvalitetnu hrvatsku ligu", rekao je bivši kapetan hrvatske reprezentacije.

Kojeg već više od godinu i pol dana čekamo u bazenu, a konačna bi potvrda mogla stići brzo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadam se da ću ubrzo, možda i za koji dan znati detaljnije smjernice. I dalje sam pozitivan, vjerujem da ću se vratiti, ali ono što sada još jedino čekam, jesu završni nalazi. Onda je odluka dalje na meni. Sve je još otvoreno. Treba prvo prepustiti liječničkoj struci da ona kaže svoje, pa potom da i ja sam sa sobom vidim kakvo je stanje."

Ako sve bude u redu i s liječnicima i sa Sandrom, Jug će u završnici sezone dobiti veliko pojačanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dosta dobro pratim trenerove zamisli. Nisam sigurno sto posto u treningu, ali nadam se da bih bio na razini. Velika je ipak pauza u pitanju. Mislim da bih mogao, ali idemo mi prvo korak po korak."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo