NOGOMETAŠE ARSENALA OZLJEDE NE ZAOBILAZE /

Za Gallasa sezona završena

Image

Francuski branič ozlijedio je ligamente koljena na utakmici četvrtfinala LP protiv Villarreala nakon sudara s Giuseppeom Rossijem.

9.4.2009.
13:31
VOYO logo

Nogometaše Arsenala ove sezone ne zaobilaze ozljede. Tek što se netko od igrača vrati na teren nakon oporavka, nekolicina ih se ozlijedi na travnjaku. Tako je nakon četvrtfinalnog dvoboja menadžer Arsenala Arsene Wenger potvrdio da neće moći računati na iskusnog francuskog braniča Williama Gallasa do kraja sezone radi ozljede koljena.

Gallas je ozljedu zadobio u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige prvaka na gostovanja kod Villarreala nakon jednog sudara s Giuseppeom Rossijem, te je morao napustiti igru još u prvom poluvremenu. Pretrage su pokazale da se radi o ozljedi ligamenata koljena, te će tako Gallas propustiti završnicu sezone, posljednjih sedam kola Premiershipa, kao i uzvrat četvrtfinala Lige prvaka, te polufinale FA Cupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, to nije sve. U ogledu protiv Villarreala stradali su i vratar Manuel Almunia te branič Gael Clichy. Oba će igrača stoga propustiti gostovanje kod Wigana u 32. kolu Premiershipa ovog vikenda, a upitan je njihov nastup i za uzvrat četvrtfinala LP-a sljedeće srijede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo