Specijalno izdanje Ayga / X-pure za individualce

Image

Kod popularnog Toyotinog gradskog mališana ponuđena je nova ideja za individualizaciju koja kombinira čisto bijelu boju karoserije s kontrastnim srebrnim detaljima i jedinstvenim unutarnjim uređenjem

8.7.2015.
18:38
VOYO logo

Još od njegovog lansiranja, Aygo je ostavio značajan utisak u najmanjem segmentu na tržištu svojim upadljivim izgledom i pametnim personaliziranim rješenjima, koja kupcima omogućuju da ga slože u jedinstvenom stilu.

Više od 10 dijelova na automobilu može se s lakoćom zamijeniti istovjetnim opcijama u drugim bojama ili čak potpuno drukčijim dizajnom pojedinog elementa – unutar određenog vremena korištenja automobila, a čak i nakon nekoliko godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Raznovrsnost jedinstvenih dizajnerskih elemenata je sada još više naglašena novim specijalnim izdanjem x-pure, koje će se zasigurno svidjeti kupcima u potrazi za suptilnim promjenama na automobilu.

Image

Toyota Aygo

x-pure kombinira novu čisto bijelu boju karoserije s kontrastnim srebrnim detaljima za karakterističnu prednju  x-masku, prednje blatobrane i stražnji branik. Također koristi 15“ naplatke koji stižu u bijeloj boji i s čisto bijelim zaštitnim kapicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unutrašnjost slijedi istu dizajnersku filozofiju umetaka u bijeloj boji za središnju konzolu i prostor oko ručice mjenjača, dok su ventilacijski otvori završeni u čisto bijelom  izdanju. Instrumenti su uređeni u crnoj boji, a završetak ručice mjenjača u kromu.

Novi AYGO x-pure u ponudi će biti dostupan krajem srpnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo