Neobjašnjivo! Najluđi dan u povijesti Wimbledona!

Loše vijesti zadesile su organizatore teniskog Grand Slam turnira Wimbledona, koje je u jednom danu zapljusnuo neobjašnjivi val otkaza i predaja mečeva.

26.6.2013.
10:39
VOYO logo

Zbog ozljeda su nastupe otkazali Viktorija Azarenka, Steve Darcis, John Isner i Radek Štepanek, a posljednji u nizu je Marin Čilić koji je predao meč 2. kola Francuzu Kennyju De Schepperu zbog ozljede koljena.

Druga nositeljica Wimbledona i bivša broj jedan otkazala je daljnji nastavak turnira zbog ozljede koljena zarađene u prvom meču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Senzacionalni pobjednik nad Rafaelom Nadalom Darcis morao se povući iz natjecanja zbog ozljede ramena, dok je Isner nakon dva odigrana gema predao meč Adrianu Mannarinu zbog ozljede koljena.

Razlog zbog kojeg je Štepanek predao susret Janowiczu zasada nije poznat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan Dodig i Petra Martić tako su ostali jedini hrvatski predstavnici u pojedinačnoj konkurenciji nakon otpadanja Mirjane Lučić-Baroni, Donne Vekić, Ajle Tomljanović, te spomenutog Čilića.

Engleski BBC piše kako su predaje mečeva već postale smiješne jer je Čilićeva danas već peta do otprilike 16 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić na neugodan je način okončao ovogodišnji nastup na Wimbledonu. Zbog ozljede koljena je i bez izlaska na teren morao predati meč 2. kola Kennyju de Schepperu. Otkrio je Međugorac britanskim novinarima da ozljeda nije nova i da bolove u koljenima osjeća još od početka dijela sezone na travnatoj podlozi.

"Teškoće s koljenima sam počeo osjećati tijekom turnira u Queen's Clubu. Prošli sam ih tjedan osjećao i na treninzima, a u nedjelju mi je bilo vrlo loše prilikom serviranja", kazao je Čilić koji je unatoč problemima u ponedjeljak u 1. kolu u deklasirao Marcosa Baghdatisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U utorak sam se osjećao puno, puno gore. Bilo mi je teško prebaciti težinu na lijevu nogu u kojoj je središte boli".

Srijeda je bila crni dan na trećem Grand Slam turniru godine budući da su, osim Čilića, zbog ozljede od nastupa odustali i Viktorija Azarenka, Steve Darcis, John Isner i Radek Štepanek. Hrvatskog su tenisača domaći novinari pitali je li jedan od razloga takvom scenariju skliska trava u All England Clubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogu govoriti samo o svome slučaju. Radi se o tome da su zbog puno nižeg odskoka loptice na ovoj podlozi, moje tijelo i koljena pod većim pritiskom jer sam prilično visok. Teže mi je kretati se na travi nego na drugim podlogama", zaključio je 12. tenisač svijeta.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo