WBA PORAŽEN U 'DERBIJU ZAČELJA', WOLVESI SVLADALI ARSENAL: / Topnicima u ludoj utakmici isključena dva igrača

Image

Arsenal je nakon ovog poraza ostao 10. momčad na tablici Premierlige

2.2.2021.
21:14
VOYO logo

Nogometaši Wolverhampton Wanderersa prekinuli su niz od osam utakmica bez pobjede u Premier ligi 2-1 (1-1) domaćom pobjedom protiv Arsenala u susretu 22. kola engleskog prvenstva.

"Vukovi" su do druge ovosezonske pobjede protiv "topnika" stigli preoketom jer je Arsenal poveo u 32. minuti sjajnom solo-akcijom Pepea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ključna minuta

Goste su sekunde dijelile da na odmor odu s vodstvom, no u posljednoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena sve se stubokom promijenilo. David Luiz je nespretno u svom kaznenom prostoru potkačio Williana Josea te je zato isključen, a domaći je sastav dobio priliku iz kaznenog udarca poravnati. Siguran izvođač bio je Ruben Neves.

Početkom nastavka Joao Moutinho sjajnim je udarcem s više od 20 metara doveo Wolverhampton u vodstvo, a nakon što je Arsenal u 72. minuti ostao s dva igrača manje jer je vratar Leno nespretno igrao rukom izvan svog kaznenog prostora bilo je jasno kako će bodovi ostati na Molineauxu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Sudac pokazuje crveni karton Arsenalovom vrataru

Wolverhampton je ovom pobjedom stigao na 13. mjesto ljestvice sa 26 bodova, koliko ima i 14. Crystal Palace, dok je Arsenal ostao 10. sa 31 bodom.

WBA poražen u derbiju začelja

U susretu dvije momčadi s dna ljestvice Sheffield United je također nakon preokreta svladao West Bromwich Albion sa 2-1 (0-1). Gosti su poveli golom Phillipsa (41), no u nastavku su Bogle (56) i Sharp (73) keirali preokret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sheffiled je i dalje posljednji na ljestvici sa 11 bodova, jednim manje od pretposljednjeg WBA. Trenutačno 17. Brighton ima 21 bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo