INCIDENT U BLATU GLASTONBURYJA /

Wayne Rooney i supruga izazvali frku

Image

Wayne Rooney i njegova supruga Coleen na jedan su dan zamijenili svoj luksuzni život za blato do koljena na kultnom festivalu u Glastonburyju, ali događaj neće pamtiti po dobrome.

27.6.2011.
9:57
VOYO logo

Neimenovani član šireg društva bračnog para Rooney ušao je u fizički sukob s jednim 'veselim' posjetiteljem, a ni Coleen se nije baš najbolje provela na kultnom glazbenom festivalu u Glastonburyju.

Prema pisanju britanskih medija, supruzi najskupljeg igrača Manchester Uniteda išlo je na živce druženje njezinog muža s fanovima, kao i poziranje s brojnim djevojkama koje su ga tražile fotografiju za uspomenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Samo želim pet minuta sa svojim prijateljima", rekao je u jednom trenutku Wayne Rooney mladom paru kojeg su članovi njegovog društva isti čas grubo odgurnuli u publiku izazvavši frku.

"Dečko i njegova djevojka bili su u šoku, a Wayne i Coleen su odmah ispraćeni s mjesta incidenta", dodao je neimenovani izvor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova je informacija objavljena samo dan nakon što je u svim britanskim medijima izašla vijest da je Rooneyju i njegovoj ekipi zabranjen ulazak u VIP zonu jer su bili 'mrtvi pijani'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Otkucaji srca
NOVA SERIJA
VOYO logo