Vukovarska heroina: 'Više neću moći normalno hodati'

Sandra Paović, koja je 2009. teško stradala u prometnoj nesreći, više neće igrati ozbiljni stolni tenis.

16.4.2011.
18:04
VOYO logo

Povod okupljanja je bilo predstavljanje nove garniture dresova hrvatskih stolnoteniskih reprezentacija, koje su se tako pridružile odabranom društvu u kojem su Južna Koreja, Italija, Njemačka i Rusija, no glavna zvijezda svečanosti, pomalo slučajno, postala je Sandra Paović.

Bivša hrvatska reprezentativka, čiju je uspješnu karijeru u siječnu 2009. godine zaustavila teška prometna nesreća, proslavila je 28. rođendanu u poznatom okruženju, a među čestitarima bili su zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, predsjednik HOO-a Zlatko Mateša, Mario Ančić, Mladen Bodalec, Braco iz Noćne more.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zapjevala je Danijela Martinović, rezala se svečana torta, a za slavljenicu je sve to bilo veliko iznenađenje. A onda je rođena Vukovarka i sama priredila jedno iznenađenje za okupljene goste.

"Ako mogu... Ja bih htjela sa Zokijem (Zoran Primorac) razmijeniti par loptica...", rekla je Sandra i za malu ekshibiciju sa štakama zaslužila gromoglasan pljesak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne može se to uspoređivati s onim prije, ali prelijep je osjećaj. Danas napravim koji korak, čeka me uskoro operacija mjehura, ali sigurno je da više neću moći normalno hodati. I ovo je već malo čudo", objasnila je hrvatska sportska heroina i najavila planove za budućnost.

"Ništa još nije definitivno, ali voljela bih pomoći stolnoteniskom savezu ili HOO-u. Imam iskustva, volim sport, a korist bi bila obostrana", zaključila je uvijek nasmijana Sandra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo