Vujošević pristao na TV duel, Čović odbio

Ništa od TV duela na SOS kanalu

24.2.2013.
13:30
VOYO logo

Trener Partizana Duško Vujošević pristao na gostovanje uživo u emisiji na SOS Kanalu, ali je to odbio predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović.

SOS Kanal je pre nekoliko dana pozvao trenera Partizana i prvog čoveka Zvezda da dođu u studio te televizije i da uživo, u emisiji "SOS koš" kod Vladana Tegeltije razmene stavove i mišljenja, a sve u cilju da se spuste tenzije između ta dva kluba i da se doprinese zdravijem okruženju u srpskoj košarci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na žalost velikog broja ljubitelja košarke, neće doći do planirane emisije u kojoj smo želeli da gostuju Nebojša Čović i Duško Vujošević. Iz košarkaškog kluba Partizan mt:s su nam odgovorili da je Vujošević pristao da gostuje na SOS kanalu, dok je Čović poslao negativan odgovor. Njihovo gostovanje nije bilo zamišljeno kao TV duel, već kao razgovor dvojice odgovornih i civilizovanih košarkaških radnika, sa jednom jedinom namerom, da se smire tenzije koje su mesecima prisutne. Smatrali smo da bi njihovo zajedničko prisustvo u studiju bio znak dobre volje i poruka košarkaškoj javnosti da ljudi sa različitim mišljenjima i stavovima mogu da se gledaju u oči i razgovaraju kao sportski rivali, a ne sportski neprijatelji", objavio je SOS kanal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo