REPEŠA OBJAVIO ŠIRI POPIS ZA EP / Vujčić se vratio u reprezentaciju

Image

Pozvan je i Goran Suton, zvijezda američkog sveučilišna Michigan State te Mario Kasun, no ne i ozlijeđeni Stanko Barać.

19.6.2009.
16:38
VOYO logo

Izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije Jasmin Repeša objavio je širi popis igrača koji će kandidirati za nastup na Europskom prvenstvu koje će se od 7. do 20. rujna održati u Poljskoj.

Na popisu se nalazi i Nikola Vujčić, ali i zvijezda američkog sveučilišna Michigan State Goran Suton, ali nema ozlijeđenog Stanka Baraća. Na Repešinom popisu se nalazi i Mario Kasun te mladi igrači Mario Delaš i Tomislav Zubčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Popis igrača koji će biti pozvani na pripreme izbornik Repeša će objaviti nakon Mediteranskih igara, a na EP će putovati 12 igrača.

Pozvani su: Zoran Planinić, Mario Kasun, Marko Popović, Ante Tomić, Roko-Leni Ukić, Drago Pašalić, Davor Kus, Krunoslav Simon, Marin Rozić,       Jakov Vladović, Marko Tomas, Rok Stipčević, Damjan Rudeš, Mario Stojić, Nikola Prkačin, Goran Suton, Krešimir Lončar, Damir Markota, Marko Banić, Tomislav Zubčić, Sandro Nicević, Mario Delač, Nikola Vujčić i Damir Rančić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na EP-u će nastupit 16 reprezentacija. Hrvatska će igrati u skupini A zajedno s Grčkom, Makedonijom i Izraelom. Sve tri utakmice hrvatski košarkaši će odraditi u Poznanu. Naslov prvaka brane Rusi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo