Vučić - noćni mirotvorac Džajića i Čovića

Prvi potpredsednik vlade naredio pomirenje Zvezdinih funkcionera

24.1.2013.
12:00
VOYO logo

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić, prema nezvaničnim saznanjima Trojke, organizovao je noćas sastanak pomirenja kome su prisustvovali predsednik FK Crvena zvezda Dragan Džajić i potpredsednik Nebojša Čović koji su se prethodno sukobili na sednici Upravog odbora.

Nakon sukoba, Džajić je, navodno, ponudio ostvaku i najavio da nema nameru da se više pojavljuje u na stadionu crveno-belih u Ljutice Bogdana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvori Trojke bliski upravi kluba navode da je Vučić zahtevao od zavađenih zvezdinih funkcionera da reše nesuglasice i nastave saradnju. Od Džajića i Čovića zatraženo je i da obaveste javnost o razlozima sukoba i, prema nezvaničnim saznanjima, nepostojanju fizičkog obračuna.

Još uvek nije poznato kakav je epilog Vučićevog pokušaja pomirenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povodom nezapamćenog incidenta danas bi trebalo da se sastane Odbor za hitna pitanja Crvene zvezde i razmatrati dalje korake zbog navodne Džajićeve ostavke na funkciju predsednika kluba.

- Između nas već neko vreme postoji rasprava po nekim pitanjima vezanim za funkcionisanje kluba. Iako su odluke Upravnog odbora bile jednoglasne, sve ćemo kroz klupske strukture rešiti u našoj kući. Ne želim ništa više da komentarišem - izjavio je Čović povodom ovog incidenta za Sportski žurnal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pojedini funkcioneri crveno-belih ranije naveli su da nemaju informacije o incidentu i izrazili uverenje da Džajić ipak ostaje na čelu kluba.

Čović je nedavno javno kritikovao Džajića i njegove saradnike da sporo rade i ne rešavaju nagomilane probleme u klubu. Kao primer toga, Čović je naveo da nisu potpisani sporazumi sa užičkom Slobodom i čačanskim Borcem o regulisanju dugova, posle čega bi ovi klubovi trebalo da povuku menice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FOTO: Sportal.rs

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike