ŠAKOM U GLAVU / Vratar isključen zbog napada na suigrača

Image
Foto: supersport.com

Incident se dogodio u 25. minuti kada je sudac Dimitar Andrejev prekinuo igru kako bi se igrači zbog velike vrućine osvježili vodom.

29.4.2013.
8:04
supersport.com
VOYO logo

Vratar bugarskog nogometnog prvoligaša Pirin Gotse Delcheva, Abdi Abdikov (29) isključen je u ligaškom ogledu protiv Černo More Varne nakon što je sredinom prvog poluvremena šakom udario suigrača Atanasa Fidanina.

Incident se dogodio u 25. minuti kada je sudac Dimitar Andrejev prekinuo igru kako bi se igrači zbog velike vrućine osvježili vodom. Abdikov je iskoristio prekid kako bi verbalno napao svog braniča, a potom ga udario šakom u glavu. Sudac mu je odmah pokazao crveni karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije mi jasno kako je Abdikov mogao učiniti takvu glupost. Njegov potez nema opravdanja. Borimo se za prvoligaški spas, igrali smo protiv izravnog suparnika, a onda se dogodi takva glupost," kazao je trener Pirina Tencho Tenev.

Vodstvo kluba najavilo je kaznu za Abdikova, a 'nervoznog vratara' očekuju i najmanje tri utakmice suspenzije Bugarskog nogometnog saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica je na koncu završila pobjedom Černo More Varne rezultatom 5:1. Šest kola prije kraja prvenstva Pirin Gotse Delchev se nalazi na 10. mjestu, tri pozicije iznad zone ispadanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo