VELEMAJSTOR RYAN GIGGS / "Vragovi" rezervirali rezultat 1:0

Manchester United sedmi put zaredom slavio je identičnim rezultatom 1:0. Ovaj puta pao je West Ham, a strijelac je bio nakon solo akcije Ryan Giggs.

9.2.2009.
11:29
VOYO logo

Nogometaši Manchester Uniteda upisali su osmu premierligašku pobjedu u nizu slavivši na Upton Parku 1-0. S tim su rezultatom slavili sedmi put u zadnjih 11 ligaških nastupa.

Također, Edwin van der Sar svoju je mrežu netaknutom uspio očuvati već 13. put u nizu kad je Premier liga u pitanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sva tri boda, izrazito važna u borbi za naslov prvaka, svjetskim, europskim i engleskim prvacima donijela je veteranska osovina. Nakon izvedenog kornera Ryana Giggsa u 62. minuti, Paul Scholes briljantno je sa sredine polovice terena domaće momčadi vratio loptu ponovno na lijevo krilo za izvođača Giggsa. Velšanin je u majstorskoj solo-akciji, dvaput fintirajući ubacivanje lijevom nogom, bacio na pod dvojicu suparničkih igrača te onda desnom nogom produžio prizemnu loptu u daljnji kut mreže West Hamova vratara Greena.

Sve je u akciji dvojice 35-godišnjaka, a pogotovo Giggsa, bilo genijalno. Što je još važnije, Velšanin je West Hamu u Londonu zabio svoj prvi premierligaški gol ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovim se trijumfom United vratio na prvo mjesto premierligaške ljestvice. I dalje prvaci imaju utakmicu manjka.

Skraćene snimke utakmica 25. kola Premiershipa možete pogledati na posebnoj stranici našeg portala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo