duvnjak novi vođa / 'Vjerovali smo u sebe i idemo kući s medaljom'

Image
Foto: PIXSELL

"Još smo jednom pokazali da smo prava ekipa i da imamo karakter. Naravno da je svima žao što nismo otišli do kraja, jer smo igrali odličan rukomet, ali ipak ovo je treća medalja u godinu dana i to treba respektirati", poručio je Slavko Goluža.

26.1.2013.
22:12
PIXSELL
VOYO logo

Nakon osvajanja bronce na Svjetskom prvenstvu u Španjolskoj, kapetan KaubojaIgor Vori kazao je kako Hrvatska ima novu ekipu čije vrijeme tek dolazi.

"Bilo je puno sumnji uoči SP-a, ali mi smo vjerovali u sebe i idemo kući s medaljom. Na prvenstvu smo predstavili novu generaciju, igrali smo odličan rukomet, a posebno bih pohvalio Duvnjaka koji dokazao da je spreman biti vođa ove nove gonereacije, te vratara Alilovića koji je bio konstantan tijekom cijelog prvenstva. I večeras smo pokazali da imamo karakter, jer trebalo se izvući iz 'rupe' nakon polufinalnog poraza od Danske", rekao je Vori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski izbornik Slavko Goluža naglasio je kako je 'brončana Hrvatska prava ekipa koja ima karakter'.

"Dobili smo jako dobru reprezentaciju, jer Slovenija je na ovom prvenstvu pružila odlične partije. Ključnim se pokazao početak drugog poluvremena kada smo stvorili prednost iako smo u jednom trenutku imali igrača manje. Uoči dvoboja za broncu ponovno smo imali problema sa Duvnjakom, koji opet bio na infuziji kao i prije susreta sa Danskom. No, još smo jednom pokazali da smo prava ekipa i da imamo karakter. Naravno da je svima žao što nismo otišli do kraja, jer smo igrali odličan rukomet, ali ipak ovo je treća medalja u godinu dana i to treba respektirati", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo