ružna scena s trga / VIDEO Nepotreban incident: Skupina hrvatskih navijača bez razloga napala muškarca u francuskom dresu

Image
Foto: Screenshot

Nažalost, u sveopćoj euforiji i između bezbroj prekrasnih scena isplivala je i jedna ružna snimka s jučerašnjeg dočeka Vatrenih

17.7.2018.
17:11
Screenshot
VOYO logo

Doček hrvatskih nogometni reprezentativaca koji su se okitili srebrom na SP-u u Rusiji dugo će se pamtiti. 

Cijelim gradom i Trgom jučer je promarširalo više od pola milijuna navijača koji su skandirali svojim miljenicima i pjevali navijačke pjesme, a u večernjim satima pjevali su i sami igrači, i to u tandemu s Mladenom Grdovićem i Markom Perkovićem Thompsonom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, u sveopćoj euforiji i između bezbroj prekrasnih scena isplivala je i jedna ružna snimka. 

Naime, snimka prikazuje kako je skupina naših navijača bez razloga napala jednog Francuza koji se u tom trenutku našao na Trgu. Francuz se spustio s jednog od rasvjetnih stupova, a zatim mu je prišao jedan mladić u hrvatskom dresu, skinuo mu navijačku kapu s glave i bacio je u daljinu. Ubrzo nakon toga još jedan navijač ga je ošamario nakon čega je došlo do velikog naguravanja koje je nekoliko navijača pokušavalo smiriti. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da se doista radi o Francuzu, na Twitteru je potvrdila i jedna nizozemska novinarska, koja je usput otkrila i nepoznatu informaciju kako su spomenutom muškarcu tijekom finalne utakmice razbijene naočale, upravo u trenutku kad je Francuska zabila pogodak za 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo