VIDEO: / Najtužnije i najcrnje priče ove godine!

Sportska 2011. pamtit će se, nažalost, i po velikim tragedijama sportaša. Prisjetit ćemo se onih koje će zauvijek crnim slovima biti zabilježene u sportskim almanasima...

24.12.2011.
19:32
VOYO logo

U tragičnoj avionskoj nesreći 8. rujna poginula je cijela hokejaška momčad i stručno vodstvo Lokomotiva iz Jaroslavlja. Ukupno 45 ljudi skončalo je život.

Strašna smrt dogodila se i na motociklističkoj stazi. Jedan od najboljih motociklista svijeta, Talijan Marco Simoncelli, poginuo je za vrijeme Velike nagrade Malezije u Sepangu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

24-godišnjak je pri padu s motocikla završio je pod kotačima Amerikanca Colina Edwardsa i svoga sunarodnjaka Valentina Rossija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Simoncelli mi je bio kao mlađi brat. Bio je tako snažan na stazi i dobar izvan nje. Jako će mi nedostajati", danima je ponavljao utučeni Rossi.

Sportski svijet ostao je i bez boksačke legende Joea Fraziera. Bivši olimpijski i svjetski prvak umro je u 68. godini nakon kratke borbe s rakom jetara. Bio je prvi čovjek koji je uspio pobijediti Muhammada Alija, a ta borba u Madison Square Gardenu ostala je zapamćena kao borba stoljeća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Teške nesreće

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike