[VIDEO, FOTO] NAJVEĆI NFL IGRAČ SVIH VREMENA PRETJERAO S ALHOHOLOM: / Pijanog Bradyja na proslavi držali suigrači, bacao je pehar

Image

Brady je osvojio sedmi naslov prvaka i dobio petu nagradu za najkorisnijeg igrača Superbowla

11.2.2021.
13:21
VOYO logo

Tampa Bay Buccaneersi pobjednici su 55. izdanja "Super Bowla", finala doigravanja američke profesionalne lige u američkom nogometu (NFL) nakon što su u nedjelju na Raymond James stadionu u Tampi pred 22.000 gledatelja pobijedili branitelje naslova Kansas City Chiefse sa 31-9.

Image
TOM BRADY IZABRAN ZA MVP-A SUPER BOWLA: /

'Mislim da smo znali da će se ovo dogoditi večeras, zar ne?'

Image
TOM BRADY IZABRAN ZA MVP-A SUPER BOWLA: /

'Mislim da smo znali da će se ovo dogoditi večeras, zar ne?'

Tampu je do drugog naslova prvaka u povijesti vodio neuništivi Tom Brady koji je u svom 10. "Super Bowlu" osvojio sedmi naslov prvaka. Brady je u ožujku prošle godine napustio New England Patriotse u kojima je proveo 20 sezona i u kojima je izborio svih svojih prvih devet ulazaka u "Super Bowl" te je odlučio karijeru nastaviti u Tampa Bay Buccaneersima, momčadi koja je jedini naslov osvojila 2003.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razuzdana zabava

U svom desetom finalu, Brady je osvojio i petu nagradu za najkorisnijeg igrača finala.

Tampa Bay Buccaneersi održali su u srijedu pobjedničku paradu nakon osvajanja naslova. Pjevali su i plesali, a predvodio ih je legendarni Brady koji se možda i malo previše opustio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pojavila se snimka alkoholiziranog Bradyja koji je s broda na brod bacao pobjednički pehar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Tampa Bay Buccaneersi bili su pobjednici 55. izdanja "Super Bowla", finala doigravanja američke profesionalne lige u američkom nogometu (NFL) nakon što su na Raymond James stadionu u Tampi pred 22.000 gledatelja pobijedili branitelje naslova Kansas City Chiefse sa 31:9. Tampu je do drugog naslova prvaka u povijesti vodio neuništivi Tom Brady koji je u svom 10. "Super Bowlu" osvojio sedmi naslov prvaka. Brady je u ožujku prošle godine napustio New England Patriotse u kojima je proveo 20 sezona i u kojima je izborio svih svojih prvih devet ulazaka u "Super Bowl" te je odlučio karijeru nastaviti u Tampa Bay Buccaneersima, momčadi koja je jedini naslov osvojila 2003. pobjedom protiv Oakland Raidersa. I već u prvoj sezoni u novom klubu stigao je do trona. Brady sada ima dva naslova više od ijednog NFL igrača u povijesti i jedan više od ijedne NFL momčadi u povijesti.

Kasnije je snimljen kako tetura pa ga je njegov suigrač Rob Gronkowski morao pridržavati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ništa posebno se tu ne može vidjeti, samo malo tekile od avokada", napisao je Brady na Twitteru uz tu snimku.

Image
Image

.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo