ZA NOGOMETNE SLADOKUSCE / Vežite se, polijećemo! Starta RTL Liga

Image

U nedjelju, 8. rujna u 23 sata starta emisija 'RTL Liga'! Filip Brkić, Joško Jeličić i Branko Ivanković proanalizirat će za vas prvih 8 kola MAXtv Prve lige, uz brojne priloge i analize. Bit će riječi i o nastupu hrvatske izabrane vrste u Beogradu, a ako slučajno nešto i propustite, to možete pronaći na novoj internetskoj stranici www.rtlliga.hr.

6.9.2013.
16:41
VOYO logo

Uzbuđenja na hrvatskim prvoligaškim nogometnim travnjacima od 8. rujna pratimo ponovno na nacionalnoj televiziji! Nakon odigranih utakmica na stadionima, nogometna zbivanja sele se u studio -  nedjelja u 23 sata uživo na RTL2 rezervirana je za analizu najzanimljivijih trenutaka kola!

Smanjivanjem broja klubova u novi format Lige 10, prva hrvatska nogometna liga doživjela je reanimaciju, novi poticaj te potvrdu da kvalitetnih nogometnih predstava u Hrvatskoj ne nedostaje! Nikad tako izjednačena liga svake nedjelje u studijskim emisijama uživo dobit će svoj epilog, uz vodstvo iskusnih i poznatih sportskih urednika i voditelja RTL-a, Nine Štambuka i Filipa Brkića te istaknutog nogometaša Joška Jeličića, koji će stručnim komentarima te iskustvima koje donosi s travnjaka, zaokružiti tim RTL Lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvoj emisiji prisjetit ćemo se i analizirati proteklih osam kola i doznati kako su ih vidjeli i doživjeli nogometni profesionalci. Raznovrsni sadržaji – razgovori s trenerima i prvotimcima, najbolje akcije i golovi, transferi, najnovije nogometne vijesti, iscrpne statistike kola koje možete naći na službenoj stranici emisije www.rtlliga.hr, gdje će biti i detaljne analize dijelova igre – dio su sportske emisije, koja će u svojih 45 minuta pružiti sve što trebate znati o klupskom nogometu u Hrvatskoj i vratiti mu pozornost koju zaslužuje!

Najnovije vijesti i najbolji statistički centar s ljestvicom, rezultatima, usporedbama učinka klubova, analizom forme momčadi -  potražite na novoj internetskoj stranici www.rtlliga.hr, te nam se pridružite na facebooku https://www.facebook.com/rtlliga - komentirajte, pitajte što vas zanima, preko socijalnih mreža uključite se s nama u diskusiju u emisiji uživo i doznajte što spremaju nogometni eksperti!

Ne propustite pogledati prvu emisiju već u ovu nedjelju u 23 sata na RTL2!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo