RADNIK BEZ OZLJEDA / Vettel najbrži, radnika pregazio bolid

Svjetski prvak u Formuli 1 Sebastian Vettel (Red Bull) bio je najbrži u kvalifikacijama u subotu za VN Malezije, te će u nedjelju krenuti u utrku sa prve startne pozicije.

9.4.2011.
12:54
VOYO logo

SEPANG - Svjetski prvak u Formuli 1 Sebastian Vettel (Red Bull) bio je najbrži u kvalifikacijama u subotu za VN Malezije, te će u nedjelju krenuti u utrku sa prve startne pozicije.  

Vettel je slavio u prvoj utrci sezone u Melbourneu prije dva tjedna, a sada ima priliku trijumfirati i na stazi u Sepangu, gdje slavio i prošle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvih pet startnih pozicija isto je kao i na otvaranju sezone u Melbourneu. Iza Vettela je svjetski prvak iz 2008. Lewis Hamilton (McLaren), koji je bio zadovoljan ishodom kvalifikacija.

Vettelov momčadski kolega Australac Mark Webber bio je treći u kvalifikacijama, a iza njega slijede Jenson Button (McLaren), Fernando Alonso (Ferrari) i Nick Heidfeld (Lotus Renault), dok je najbolji vozač svih vremena Michael Schumacher (Mercedes) doživio još jedno razočaranje u kvalifikacijama, te je završio na 11. mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dogodio se i incident kojeg je izazvao prazni bolid Vitantonija Liuzzija. On je napustio svoj bolid za kojeg su se trebali pobrinuti radnici na stazi no jedan je bio neoprezan i nije vidio prednji lijevi kotač koji mu se sasvim približio dok su gurali bolid.

Od poprilično izvjesne povrede koljena, kolegu je spasio drugi radnik okrenuvši mu nogu i tako ga spasio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo