Veselo na Marakani: MUP istražuje rad bivše uprave

Inspektori beogradske policije proveravaju papire o poslovanju FK Crvena zvezda

17.1.2013.
15:09
VOYO logo

Inspektori beogradske policije, u dva navrata, posetili su stadion u Ljutice Bogdana kako bi proverili finansijske izveštaje i utvrdili da li je možda u poslovanju nekih bivših uprava bilo elemenata krivičnog dela.

Tom prilikom, obavljeni su i razgovori sa predsednikom kluba Draganom Džajićem i generalnim sekretarom Miodragom Zečevićem, kao i sa potpredsednikom Nebojšem Čovićem, koji se u međuvremenu vratio sa službenog puta u Beču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prilikom posete Crvenoj zvezdi inspektori su tražili dokumentaciju od novog rukovodstva. Ovo je bila prva poseta policijskih službenika u ovoj godini.

Kako se navodi, postoje osnovane sumnje da su članovi bivše uprave zloupotrebljavali položaj i tako doveli najtrofejniji srpski klub na ivicu stečaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istraga i zbog ucenjivanja roditelja Čelnici Crvene zvezde rešili su da zavedu red u Omladinskoj školi i stanu na kraj mešetarenju menadžera i otimanju talentovane dece.

Dragan Džajić i Nebojša Čović odlučili su konačno reše problem koji je nastao kada su pojedinci tražili novac roditeljima da bi njihova deca igrala za mlađe kategorije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog očajnog stanja u Omladinskoj školi Crvene zvezde valja očekivati i korenite promene. Džajić je najavio da će učiniti sve da neke bivše igrače vrati u klub, a njegov pik za novog direktora škole je Vladimir Petrović Pižon. Na delu je spasavanje talentovane generacije 1995, u kojoj su tri bisera Filip Janković, Veljko Simić i Nemanja Maksimović već na izlaznim vratima Marakane.

Golman Rastko Šuljagić već otišao je u Štutgart, a šansu da se pokažu dobiće Jakšić, Šakić, Karaklajić, Tišma, Milutinović i Jovanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo