Vermezović: Ostajem u Partizanu iako to neki ne žele

Trener crno-belih demantovao odlazak iz Humske

10.12.2012.
13:16
VOYO logo

Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović izjavio je da ostaje u klubu, iako je svestan da nema apsolutnu podršku.

- Svi mi dođemo u jednom trenutku u životu do neke tačke u kojoj preispitujemo određene stvari. Možda sam bio nezadovoljan nečim, video na da neke stvari ne mogu da utičem, pa mi se sve skupilo - rekao je Vermezović na konferenciji za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je nedavno kazao da je pre 20 dana doneo odluku o svojoj budućnosti u klubu, ali je zaintrigirao javnost, jer nije želeo da saopšti detalje.

- Malo sam ja hteo da budem intrigantan, pa nisam otkrio o čemu se radi. U našem poslu je sve moguće, ali kako sada stvari stoje ostaću. Uostalom zakazao sam prozivku za 14. januar i napravio plan priprema - rekao je Vermezović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan da li je razmišljao da ode, pa su ga neki ljudi iz Uprave odgovorili od toga, Vermezović je rekao da su ga pojedinci ubeđivali da treba da napusti klupu Partizana.

Vermezović je pre više od mesec dana pokrenuo i priču o finansijskoj situaciji u klubu i rekao da igrači nisu imali para da tokom gostovanja u Milanu odu do grada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Bilo je reagovanja pojedinaca iz Uprave na tu moju izjavu, kazali su mi da nije baš tako i da oni nisu znali situaciju. Takve stvari se dešavaju, a Milano je skup grad. Drago mi je što nemam apsolutnu podršku, već podeljenu, čak su mi neki članovi Upravnog odbora pokazali sms poruke u kojima su njihovi najbliži saradnici tražili moj odlazak - poručio je Vermezović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo