Vermez: Mihajloviću, zašto za Srbiju ne igraju najbolji?

I mi se pitamo...

28.3.2013.
20:45
VOYO logo

Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović izjavio da za reprezentaciju Srbije treba da igraju najbolji igrači, bez obzira koliko godina imaju.

- Kao i u svim zemljama, i ovde ima više od jednog selektora. Za reprezentaciju treba da igraju najbolji, bez obzira na godine. Ako je Filip Đuričić pokazao to što je pokazao, treba da igra bez obzira koliko ima godina - rekao je Vermezović novinarima na stadionu Teleoptik u Zemunu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reprezentacija Srbije je u petak izgubila od Hrvatske sa 2:0, dok je u utorak u Novom Sadu istim rezultatom savladala Škotsku i nalazi se na trećem mestu kvalifikacione Grupe A sa devet bodova manje od vodećih Belgije i Hrvatske.

Vermezović nije želo da komentariše da li Mihajlović treba da ostane selektor, jer smatra da je to posao čelnika Fudbalskog saveza Srbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Oni su ga postavili, tako da bi oni trebalo da odluče da li će on da ostane ili ode. To je njihov posao, a ja samo gledam kako da osvojim titulu ovde - rekao je Vermezović.

Trener Partizana je rekao da se sa reprezentativne pauze nespreman vratio samo Marko Šćepović, koji je zbog povrede napustio igru protiv Hrvatske na samom početku utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo