sandro sukno / Veliki povratak najboljeg na svijetu sve je bliže: 'Pitanje je dana ili tjedna'

Image
Foto: PIXSELL

U nadolazećim danima trebala bi stići konačna odluka oko povratka Sandra Sukna

18.4.2019.
13:02
PIXSELL
VOYO logo

Svjetsko prvenstvo pred vratima je, ostala su još tri mjeseca do trenutka kada će Hrvatska braniti svjetsko zlato osvojeno u Budimpešti 2017. godine, ali još je uvijek neizvjesno hoće li Barakude u Gwangjuu povesti čovjek kojeg čekamo upravo od te prekrasne večeri na Dunavu.

O Sandru Suknu, naravo, riječ je. Hrvatski kapetan na bolovanju već je godinu i pol dana otkako su mu otkriveni problemi sa srcem, a već mjesecima u iščekivanju smo konačne odluke hoće li se vratiti na svoje pravo radno mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pričekajmo još malo

Hrvatski izbornik Ivica Tucak još je lani izrazio vjeru da će Sukno sigurno igrati na Svjetskom prvenstvu odnosno vratiti se u potpunosti, no SP je ionako manje važan, važno je samo da se vrati nevezano bilo to odmah ili za nekoliko mjeseci.

U dubrovačkom Jugu, za koji je potpisao na početku sezone, trenira, vraća formu, a liječničko zeleno svjetlo, nadamo se zeleno, samo što nije stiglo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čekam s nestrpljenjem tu odluku, posljednju informaciju. Nisam nestrpljiv samo ja, nego svi mi u vaterpolu, njegov klub Jug, a nadasve sam Sandro. Znam što mu i koliko vaterpolo znači, za njegov život. Kada smo već toliko dugo čekali, pričekajmo još malo i vjerujemo da će biti riješeno na onaj način na koji svi to želimo", rekao je Tucak za Sportske novosti.

"Vjerujem prema informacijama koje imam i prema posljednjem razgovoru sa Sandrom, na Europa kupu u Zagrebu, da je to zaista pitanje dana ili tjedna. Vrlo skoro. Čeka se još jedno mišljenje, valjda zaključno. Prema mišljenju nekih liječnika u Hrvatskoj, on je potpuno OK, ali riječ je o njegovom zdravlju i životu te nitko drugi nema pravo donositi odluku umjesto njega."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan se hrvatski zlatnik ovih dana upravo vratio nakon duge pauze uzrokovane padom na dopinškoj kontroli. Nikša Dobud zaigrao je nakon četiri godine i odmah potvrdio da ništa nije izgubio od svoje vaterpolske klase.

"Iskreno, a to sam podijelio s nekolicinom prijatelja i suradnika, nikad nisam imao ni sumnje hoće li se vratiti ili ne. Poznajući njega i sve ono što posjeduje, sada ima golem motiv vratit se na veliku scenu", završio je Tucak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo