ZA DVIJE GODINE U MIROVINU / Veliki Ferguson napušta kormilo 'Crvenih vragova'

Image

Engleski mediji, pozivajući se na izbor blizak klubu, pišu kako je Ferguson prelomio odluku i 2014. napušta Old Trafford. Prije toga sir Alex želi stvoriti momčad koja bi se borila za trofeje i bez njega na klupi.

19.8.2012.
17:23
VOYO logo

Najtrofejniji britanski nogometni stručnjak AlexFerguson (70) planira za dvije godine napustiti kormilo 'Crvenih vragova' i otići u mirovinu.

Engleski mediji, pozivajući se na izbor blizak klubu, pišu kako je Ferguson prelomio odluku i 2014. napušta Old Trafford. Prije toga sir Alex želi stvoriti momčad koja bi se borila za trofeje i bez njega na klupi. Upravo zato je osobno sudjelovao u pregovorima oko kupovine Robina van Persiea, a navodno na njegovoj listi želja je i branič Evertona Leighton Baines.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ferguson je na klupu ManchesterUniteda debitirao 6. studenoga 1986. godine porazom od Oxford Uniteda. Do sada je osvojio 37 trofeja - 12 naslova engleskog prvaka, pet trofeja FA kupa, četiri Liga Kupa, 10 FA Charity/Community Shielda, jedan UEFA Superkup, Kup pobjednika kupova, Interkontinentalni kup, titulu klupskog prvaka svijeta i dvije Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike