VELIKA NIZOZEMSKA 35-GODIŠNJA ZVIJEZDA IZNENADILA OKO ODLASKA U MIROVINU: / 'Nisam odlučio, nije to lagana odluka'

Image
Foto: AFP

Još se čeka konačna odluka

14.5.2019.
21:18
AFP
VOYO logo

Nizozemskom nogometašu Arjenu Robbenu na kraju tekuće sezone ističe ugovor s minhenskim Bayernom i on će nakon osam godina napustiti redove bavarskog velikana.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Bayern Munich's Dutch forward Arjen Robben (R) is congratulated by Bayern Munich's Croatian coach Niko Kovac after defeating Athens at the end of the UEFA Champions League football match between AEK Athens FC and FC Bayern Munchen at the OACA Spyros Louis stadium in Athens on October 23, 2018. (Photo by ARIS MESSINIS / AFP)

BBC prenosi kako je Robben rekao da bi mogao ovog ljeta otići u igračku mirovinu, ali da još ništa nije odlučio. Nizozemac je bio van terena od prosinca prošle godine zbog ozljede, a na travnjak se vratio u utakmici protiv Hanovera prije dva tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Kasno sam objavio odluku zbog ozljede, htio sam se prvo vratiti na teren', rekao je.

'Sve mora biti savršeno'

'Odluka o nastavku karijere ili mirovini nije lagana. Ako se odluči da će se nastaviti igrati, potrebno je pronaći klub u kojem je sve savršeno. Pod time ne mislim samo na stvari povezane s nogometom, već i na svojou obitelj', rekao je Nizozemac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern će posljednju utakmicu ove sezone odigrati u subotu protiv Eintrachta, a uoči tog susreta su prvi na tablici s dva boda više od drugoplasirane Borussije Dortmund.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo