VELIKA DRAMA PRETHODILA JEDNOM OD NAJČUDNIJIH TV JAVLJANJA: / 'Kako to misliš da ne smijete iz soba do jutra?'

Image
Foto: Screenshot

RTL-ova ekipa odlično se snašla u teškim okolnostima koje su ih zatekle po dolasku u Egipat

13.1.2021.
12:58
Screenshot
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija u utorak je sretno doputovala u Aleksandriju gdje će započeti svoj put na Svjetskom prvenstvu. Po dolasku u Egipat, reprezentacija je odradila testiranja na koronavirus te su do dolaska rezultata svi članovi stručnog stožera morali biti u svojim sobama.

A kako oni, tako i novinari RTL-a koji su s njima stigli u Aleksandriju. Reporterka InesGoda javila se s balkona svoje sobe jer drugačije ne smiju prema protokolu. Također, legendarni Kauboj NikšaKaleb i Filip Brkić bit će na komentatorskim pozicijama za vrijeme utakmica hrvatske reprezentacije, a i oni su imali zanimljiv intervju preko balkona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Situacija je vrlo čudna i vrlo neobična. Večer prije početka SP-a ne smijemo izlaziti iz svojih soba", opisala je Goda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Testirani smo čim smo stigli. Prvo su nam rekli da ćemo čekati dva sata do objave rezultata, a te rezultate nismo dočekali. Onda su nam onda rekli za osam sati dobit ćete nalaze testova pa nismo ni to dobili. Sada smo prilično sigurni da ih nećemo dobiti prije jutra, ali nema veze. Imamo barem balkone i dvadesetak stupnjeva u zraku, a kad imate ovako dobre susjede ona možete i nešto vremena provesti i na balkonu", započeo je komentator Filip Brkić.

"Vjerujem da je ovo prvi i posljednji put da radimo izvještaj u stilu Romea i Julije po balkonima i da će se to napokon normalizirati i da ćemo smjeti izaći iz svojih soba“, bio je komentar Nikše Kaleba na situaciju u kojoj su se našli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sportski urednik RTL-a, AntonioVuksanović, slikovito je pak opisao kako je doživio trenutak kada je doznao za situaciju u Egiptu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi negativni

U međuvremenu, HRS se u srijedu ujutru oglasio i otkrio kako su svi testovi negativni.

Hrvatski rukometaši dosad su, inače, nastupili na 13 svjetskih prvenstava i pritom osvojili jedno zlato, tri srebra i jednu brončanu medalju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveći uspjeh naši su rukometaši ostvarili 2003. u Portugalu osvojivši prvo i do sada jedino svjetsko rukometno zlato. Odabranici Line Červara su turnir otvorili šokantnim porazom od Argentine (29-30), a potom nanizali osam pobjeda za veliko slavlje.

Hrvatska je još tri puta stigla do finala (1995, 2005, 2009) i sva tri puta je poražena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Islandu je izgubila od Francuske (19-23). Deset godina kasnije u Tunisu od Španjolske (34-40), a 2009. u Zagrebu od Francuske (19-24).

Posljednju medalju na svjetskim prvenstvima hrvatski rukometaši su osvojili u Španjolskoj 2013. godine gdje su bili treći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Sve utakmice dostupne su na RTLplay.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo