SAMO ČETIRI GEMA / Veić ipak bez senzacije protiv Nadala

Image

Hrvatski tenisač Antonio Veić oprostio se od nastupa na ovogodišnjem Roland Garrosu porazom u 3. kolu od prvog igrača svijeta i peterostrukog pobjednika ovog turnira, Španjolca Rafaela Nadala koji je bio uspješniji sa 6-1, 6-3, 6-0 nakon sat i 41 minute igre.

28.5.2011.
14:43
VOYO logo

Veić je u susret ušao vrlo nesigurno što je Nadal znalački iskoristio i za samo 14 minuta poveo sa 4-0 prije no što je naš igrač osvojio svoj prvi gem. Prvi je set završen za 26 minuta, a Veić je uspio osvojiti tek sedam poena.

U drugom setu Veić je bio opušteniji, te je odmah u prvoj igri imao dvije prilike za "break". Tada nije uspio oduzeti servis Nadalu, ali jest u trećoj igri nakon čega je poveo sa 2-1. Nažalost, tu prednost nije uspio zadržati, Nadal je dva puta zaredom oduzeo servis našem igraču i poveo sa 4-2. Veić je potom još jednom oduzeo servis Nadalu za 4-3, ali potom je uslijedila Nadalova serija od osam uzastopnih gemova kojom je priveo susret kraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veić je prije Roland Garrosa bio 227. igrač na svijetu, no s pet pobjeda na pariškoj zemlji, tri u kvalifikacijama i dvije u glavnom turniru, na sljedećoj će ATP ljestvici bitno popraviti plasman.

Nadal će u 4. kolu igrati protiv pobjednika susreta između našeg posljednjeg predstavnika u Roland Garrosu Ivana Ljubičića i još jednog Španjolca Fernanda Verdasca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo