najprodavaniji model / Veći, lakši, bolji! Potpuno nova C -klasa

Image
Foto: mercedes

Nova C -klasa najavljuje novo poglavlje u priči o uspjehu brenda Mercedes –Benz i postavlja nove standarde u srednjoj premium klasi.

17.12.2013.
11:25
mercedes
VOYO logo

Nakon što su nedavno u javnost pustili prve snimke interijera, iz Mercedesa su netom u javnost poslali i prve službene fotografije vanjštine i podatke o četvrtoj generaciji C – klase. To je ujedno i  najprodavaniji model Mercedes-Benza, s ukupno više od 2,4 milijuna prodanih automobila aktualne generacije koja je na tržištu od ljeta 2007.

Po pitanju izgleda nova C -klasa donosi progresivan pristup, kako u vanjskom dizajnu koji je ujedno i jasan i emocionalan tako i u visokokvalitetnoj unutrašnjosti. Izvana ga je najlakše opisati kao smanjenu S-klasu koja se i u najnovijoj generaciji pokazala kao ono najbolje što danas vozi cestama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: mercedes

Mnoge druge inovacije kao i zanimljiva rješenja u unutrašnjosti naglašavaju energizirajuću udobnost i profinjen sportski duh ove limuzine. Sve u svemu, nova C klasa svojom kvalitetom daje nam osjećaj užitka u putovanju najviše klase.

Uz izvrsnu aerodinamiku i nove, još ekonomičnije motore, C -klasa postavlja nova mjerila u svojoj klasi u kojoj ga čekaju dva novija i jaka konkurenta, Audi A4 i BMW Serije 3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahvaljujući inteligentnim, „laganim“ konceptom dizajna, ostvarena je ušteda na težini automobila i do 100 kilograma.

Image
Foto: mercedes

Novi sustavi asistencije nude sigurnost na najvišoj razini, dok novi ovjes (po želji zračni ovjes), osigurava savršen osjećaj vožnje. U Mercedesu posebno ističu visoki stupanj udobnosti te okretno i agilno upravljanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već sad se u Europi zaprimaju narudžbe dok u Hrvatsku u prodaju dolazi u travnju 2014. Raspon modela u početku će obuhvaćati C 180 s cijenom od 38.088, C 200, te C 220 BlueTEC od 41.150  Eura (cijene u Hrvatskoj, sa svim davanjima).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo