VATRENOM JE BOLJE DA NE GLEDA MEDIJE: / Ugledna Gazzetta dvojicu Hrvata iznenađujuće nahvalila, ali jedan je baš gadno prošao

Image

Talijanski mediji nakon utakmice imali su samo riječi hvale za igrače Intera

22.2.2021.
8:30
VOYO logo

Nogometaši Intera u velikom su derbiju 23. kola talijanskog prvenstva svladali grafskog rivala Milan s 3-0 (1-0) te tako povećali svoju prednost na vrhu ljestvice na četiri boda, a hrvatski reprezentativac Ivan Perišić bio je asistent za drugi pogodak svoje momčadi.

Inter je poveo u samom otvaranju utakmice, u 5. minuti kada je Lautaro Martinez glavom zatresao mrežu Milana nakon odličnog ubačaja Lukakua. Lautaro je povisio na 2-0 u 57. minuti na asistenciju Perišića koji je prošao po lijevoj strani i zatim s gol-aut linije vratio loptu na peterac gdje je natrčao Argentinac i još se jednom upisao u strijelce. Konačnih 3-0 postavio je Lukaku u 66. minuti preciznim prizemnim udarcem s ruba kaznenog prostora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perišić je igrao za Inter do 78. minute, dok je Marcelo Brozović proveo na terenu čitav susret za "crno-plave". Ante Rebić je, pak, odigrao čitav susret za Milan kod kojega Mario Mandžukić nije bio u konkurenciji za nastup.

Talijanski mediji nakon utakmice imali su samo riječi hvale za igrače Intera, ali Gazzetta dello Sport nešto je detaljnije opisala nastupe obaju momčadi i njihovih igrača. Najbolje su kod Intera ocijenili Lautaro s čak 8.5, a vrlo visokih 7.5 dobio je Ivan Perišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Perišića su napisali sljedeće. "Bilo je dilema može li Perišić igrati pravog beka koji ide od kornera do kornera. Kako mu je to išlo? Perišić je otklonio sve sumnje i odigrao je fantastičnih 80 minuta. Saelemaekersa nije bilo nigdje, a Calabria je nestao s terena. Osim toga, Perišić je imao glavnu ulogu u dva Interova gola".

Image
Image

ESCLUSIVA MILAN Foto LaPresse - Spada 18 febbraio 2021 - Belgrado (Serbia ) Sport Calcio Centro sportivo Milanello A.C. Milan- Stagione 2020-2021 - Europa League Sedicesimi di finale Stella Rossa vs Milan Nella foto: Ante Rebic

EXCLUSIVE MILAN Photo LaPresse - Spada Febraury 18, 2021 Belgrade (Serbia) Sport Soccer A.C. Milan- Season 2020-2021 - Europa League round of 32 Crvena Zvezda vs Milan In the pic: Ante Rebic,Image: 591884874, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except China, France, and Italy ***, Model Release: no

Žestoka kritika za Rebića

Nešto manje dobio je Brozović, solidnu sedmicu i naveli su koliko je njegova uloga uistinu važna. "Brozovića se više ne može tako lako zatvoriti jer Inter sad igra s dva 'direktora', s njim i s Eriksenom. Brozović ima više prostora, dopušta si prodore i drži na okupu motoriku Barelle i geometriju igre koju daje Eriksen", napisali su za Brozovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na terenu je bio još jedan hrvatski reprezentativac, Ante Rebić, ali o njemu Gazzetta nije baš lijepo pisala. Dali su mu tek 5.5, što je bilo jedno od najgorih bodovanja, a opisali su njegovu igru ovako: "Čitavo prvo poluvrijeme nije ga bilo nigdje. Nije znao gdje je ni što mora raditi. Trgnuo se na početku drugog poluvremena sa svojim poznatim pristupom, ali to nije dugo trajalo. Tako se mora igrati svih 90 minuta".

Mario Mandžukić, možda čak i na njegovu sreću, nije ulazio u igru pa tako o njemu nije bilo niti riječi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo