VATRENIMA SE SIGURNO NEĆE SVIDJETI OVI NAVODI: / 'Slovenski reprezentativac mi je rekao da su Hrvati bili arogantni'

Image

Nakon pobjede protiv Slovenaca njihov kapetan Artem Dzjuba govorio je o njima, ali se u jednom trenutku dotakao i Hrvatske

29.3.2021.
8:34
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija oporavila se malo od šoka na početku kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine. Na startu ih je svladala Slovenije s 1:0, ali su se nekoliko dana kasnije ipak konsolidirali i svladali Cipar te ih sada očekuje okršaj s Maltom koji je na rasporedu u utorak od 20:45.

Vodeća reprezentacija skupine je Rusija, koja je svladala i Sloveniju i Maltu, a nakon pobjede protiv Slovenaca njihov kapetan Artem Dzjuba govorio je o njima, ali se u jednom trenutku dotakao i Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Slovenija se pokazala kao težak suparnik, kao što smo i očekivali. Impresionirao me Iličić. Kako dobar igrač! Posljednji put bio sam tako impresioniran kad smo igrali protiv Luke Modrića i Hrvatske. Uživam u pritisku, puno je zlonamjernih ljudi oko reprezentacije tako da sam dvostruko sretan jer smo pobijedili i ušutkali njih. Bilo nam je teško jesenas, tako da se sada nadam da smo krenuli u novi pozitivni niz", rekao je Dzjuba.

Image
Image

24.03.2021., Ljubljana, Slovenija - Slovenija i Hrvatska u kvalifikacijskoj utakmici za FIFA svjetsko nogometno prvenstvu u Kataru. Photo: Igor Soban/PIXSELL

Otkrio je potom kako mu je slovenski stoper Miha Mevlja rekao da su imali posebnu motivaciju na utakmici s Hrvatskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pitao sam slovenskog reprezentativca Mihu Mevlju, igrača Sočija, što se to događalo na utakmici u Ljubljani u kojoj su pobijedili Hrvatsku. Rekao mi je da su Hrvati bili arogantni prema njima i da su zato kažnjeni", rekao je Mevlja, koji je inače bio ponajbolji igrač utakmice s Hrvatskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo