Regionalna vaterpolo liga / Vaterpolisti Mladosti razbili Partizana u Zagrebu, splitski Jadran slavio na gostovanju u Šabcu

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Dubrovački Jug nije imao nikakvih problema protiv posljednjeplasiranog POŠK-a

3.3.2019.
0:00
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Zagrebačka Mladost u subotu je visokom pobjedom od 18:11 protiv Partizana u svom bazenu još jednom portvrdila dominaciju u Regionalnoj vaterpolo ligi. 

Zagrebačka momčad dominirala je kroz čitav susret i postepeno gradila prenost kroz sve četiri četvrtine, da bi na kraju utakmica završila s uvjerljivih sedam razlike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveći teret u napadu iznijeli su Cosmin Radu i Antonio Petković koji su zabili po četiri pogotka, dok je Miloš Ćuk dodao tri komada. Mladost je svojom četrnaestom pobjedom ostala na prvom mjestu ljestvice regionalne lige s 43 boda, četiri više od Jadrana iz Herceg Novog.

A Jadran je također odradio svoj posao jako dobro. S 17:5 kod kuće su pregazili splitski Mornar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dubrovački Jug nije imao nikakvih problema protiv posljednjeplasiranog POŠK-a. Svladali su ih 14:6, s tim da su prednost od 5:0 imali već u prvoj četvrtini.

A Splitski Jadran uspješan je bio u Šabcu. U utakmici s malo golova domaćine su svladali rezultatom 9:6. Najbolji strijelci su u redovima Splićana bili Delić i Šetka sa po dva pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Regionalna vaterpolo liga, 16. kolo

Mladost - Partizan 18:11
Jadran Herceg Novi - Mornar 17:5
Jug CO - POŠK 14:6
VK Šabac - Jadran Split 6:9

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo