MAMIĆ: BIO SAM VAHIN BATLER! / Vaha i Mamić opleli jedan po drugom

Vahid Halilhodžić je na konferenciji za novinare pokušao objasniti strku oko njegova odlaska. Kazao je kako je radi stresa čak završio i u bolnici. Odmah nakon Vahida, konferenciju je održao i Mamić.

9.5.2011.
10:18
VOYO logo

Vahid Halilhodžić održao je konferenciju na kojoj je objasnio čitavu situaciju oko njegova odlaska iz Dinama. Rekao je kako je radi svega što se dogodilo imao predinfarktno stanje i bio u bolnici.

"Povrijeđen je i kao trener i kao čovjek. Rečeno mu je da nije trener te da mu je zabranjeno ulaziti u svlačionicu. Svi govore kako je dao ostavku, a on sam kaže kako nikome nije dao ostavku. Ovakvo nešto mu se nije nigdje dogodilo i moguće je samo ovdje", rekao je Vahid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sam Vaha ne zna što će biti dalje, jer to očito nije u njegovim rukama. Ponosan je na sve što je napravio i na svoje pomoćnike. S Mamimićem prije nije imao problema, on ga je hvalio, a samo jednom ili dvaput su imali nesuglasice i to oko jednog igrača.

Ako treba, Vaha će ponovno doći natrag na trening jer nije pismeno dobio otkaz, a dodaje kako nije zbog novca došao u Dinamo jer njega već ima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon Vahine konferencije, red je došao na izvršnog predsjednika Dinama Zdravka Mamića. Sam Mamić također niječe otkaz, ali ipak želi sporazumni raskid ugovora.

"Vaha se i dalje smatra trenerom, iako je tražio način da napusti Dinamo i uzme novac. Predlažem Halilhodžiću da se mirno i sporazumno rastanemo, protiv sam toga da sada vodimo pravnu bitku", kazao je Mamić. Prije samo deset dana Mamić je izjavljivao kako je siguran da će Halilhodžić ostati trener Plavih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


"Iako je Halilhodžić više puta rekao da imam pravo doći u svlačionicu, u devet mjeseci kako on vodi Dinamo nikada nisam ušao u svlačionicu, i on je prvi trener otkako sam u Dinamu da nisam dolazio u svlačionicu. Što se tiče onoga što se dogodilo u petak na susretu protiv Intera, moram reći da je momčad u prvom poluvremenu igrala sramotno i bio sam ljut na igrače. Zamolio sam Vahu da me u poluvremenu pusti u svlačionicu da se obratim igračima. On mi je rekao da to ne bi bilo dobro, te da će on razgovarati sa igračima, a na odlasku mi je dobacio da mu je dosta i što si ja umišljam. Time me je osramotio", izjavio je Zdravko Mamić.

Izjavio je i da su on i njegov brat Zoran Mamić služili Vahida kao da su mu osobni batleri. Navodno su mu plaćali ručkove, statelitsku antenu u domu te spremačicu koja mu je čistila i stan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mamić je na konferenciju doveo čak i TIhomira Purdu kojem je uručio kovertu s nepoznatim novčanim iznosom.

Iako je konferenciju započeo s riječima da su se on i Vahid posvađali kao dva pjetlića ipak je zaključio da bi za Dinamo najbolje bilo da on ode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo