prljavi igraju prljavo / Usred meča isprovocirao dečka Donne Vekić: 'Kokkinakis ti je prasnuo curu'

Mediji tvrde kako je vjerojatno mislio na hrvatsku tenisačicu Donnu Vekić, s kojom su i ranije dovodili u vezu Kokkinakisa i Wawrinku

13.8.2015.
10:49
VOYO logo

Tijekom dvoboja 2. kola teniskog ATP turnira u Montrealu došlo je do sramotnog incidenta. 

Australski tenisač Nick Kyrgios, koji je na ružan način pokušao isprovocirati Stanislasa Wawrinku, usred meča mu je viknuo: "Kokkinakis ti je 'prasnuo' curu. Žao mi je što ti to moram reći, stari", rekao je Kyrgios.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mediji tvrde kako je vjerojatno mislio na hrvatsku tenisačicu Donnu Vekić, s kojom su i ranije dovodili u vezu Kokkinakisa i Wawrinku.

Wawrinka je nakon meča na Twitteru opleo po Kyrgiosu i pozvao ATP da kazni 20-godišnjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razočaran sam što jedan sportaš i kolega može pokazati nepoštovanje kakvo nisam mogao ni zamisliti. To što mi je rekao, ja ne bih rekao ni najgorem neprijatelju. Nema potrebe za takvo ponašanje ni na terenu ni izvan njega i nadam se će odgovorna tijela ustati u zaštitu integriteta ovoga sporta", rekao je Švicarac.

"Dogodilo se to u žaru borbe i samo je izašlo iz mene. Mislio sam da sam uspio sakriti što sam rekao", rekao je Nick nakon meča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wawrinka, koji je predao zbog ozljede, kasnije je pronašao Australca te mu rekao što misli o njemu.

"Pokušao me izbjeći. Ono što sam mu rekao ostat će unutar svlačionice, jer neke stvari se ne govore. Nadam se da će ga ATP teško kazniti. Jako se ružno ponaša", rekao je Wawrinka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo