teško prihvaća kritike / Ušao u nogometnu povijest: isključen jer se posvađao sa svojim navijačima

Image
Foto: YouTube Screenshot

Internacional je kod kuće u prvenstvu države Gaucho pobijedio Iparingu s 1-0, no pobjedu je zasjenilo bizarno isključenje 28-godišnjeg Fabricia, kojeg su navijači Internacionala ismijavali tijekom cijelog dvoboja

2.4.2015.
19:47
YouTube Screenshot
VOYO logo

Nogometaš brazilskog prvoligaša Internacionala Fabricio ušao je u nogometnu povijest jer je isključen zbog toga što se na terenu svađao sa navijačima, i to pristalicama svog kluba.

Internacional je kod kuće u prvenstvu države Gaucho pobijedio Iparingu s 1-0, no pobjedu je zasjenilo bizarno isključenje 28-godišnjeg Fabricia, kojeg su navijači Internacionala ismijavali tijekom cijelog dvoboja. U 63. minuti Fabriciu je očito prekipjelo, prestao je igrati i otišao do tribine, gdje je psovkama i gestama odgovorio na uvrede. Sudac mu je pokazao crveni karton, a Fabricio se ni tada nije smirio, te je doslovce rasparao svoj dres i bacio ga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Internacionala su priopćili da je Fabricio "zbog nedostatka poštovanja prema klubu" suspendiran do daljnjega, a vjerojatno će uskoro i raskinuti ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike