PREKO NOĆI / Usamljeni navijač postao slavan

Image
Foto: 101greatgoals.com

U središtu medijske pozornosti našao se nakon utakmice talijanskog prvenstva između Sampdorie i Udinesea gdje je bio jedini gostujući navijač koji je prisustvovao pobjedi Udinesea od 2:0.

12.12.2012.
13:45
101greatgoals.com
VOYO logo

Navijač talijanskog nogometnog prvoligaša Udinesea Arrigo Brovedani postao je slavan preko noći na Apeninskom poluotoku.

U središtu medijske pozornosti našao se nakon utakmice talijanskog prvenstva između Sampdorije i Udinesea gdje je bio jedini gostujući navijač koji je prisustvovao pobjedi Udinesea od 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brovedani je hladne prosinačke večeri čekao druge navijače Udinesea na gostujućoj utakmici protiv Sampdorije i bio je šokiran kada je shvatio da će utakmicu na sektoru za gostujuće navijače s kapacitetom od 4.134 mjesta pratiti sam.

Kapetan Udinesea Antonio Di Natale je Brovedanija prije početka utakmice u šali pozvao na teren da se malo zagrije a zatim se na stadionu mogao čuti uzvik jedne osobe: "Idemo, Udinese!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedini gostujući navijač je dobio i odgovarajuću skrb na stadionu tako da mu je osoblje donijelo toplu kavu, a klupsko vodstvo mu je poklonilo dres Sampdorije.

Nakon utakmice su ga domaći navijači, čiji je klub izgubio, pozvali na piće. U Udineseu su odlučili da će pobjedu posvetiti Brovedaniju kojeg su pozvali i na subotnju utakmicu protiv Palerma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo