Uroš Mišić pretukao američkog marinca?

Proslavljeni navijač Crvene zvezde ponovo u akciji

21.2.2013.
13:20
VOYO logo

Navijač Crvene zvezde Uroš Mišić učestvovao je u tuči u poznatom beogradskom klubu "Plastik".

Tom prilikom povređen je marinac iz Ambasade SAD u Beogradu. Sukobu sa grupom mladića, među kojima je bio i Mišić, prethodila je svađa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako navode Novosti, dve grupe mladića sukobile su se u četvrtak rano ujutru, a tuči je prethodila svađa. Sa jedne strane bio je Mišić i njegovi prijatelji, koji su u konflikt ušli sa nekoliko američkih državljana. U tuči u kojoj su "sevale" i flaše povređen je jedan Amerikanac, ali srećom samo lakše.

- Dve grupe momaka su se sukobile unutar kluba, zbog čega je odmah reagovalo naše obezbeđenje i izbacilo ih van objekta. Oni su napolju nastavili tuču, pa je ubrzo došla policija, a zatim i Hitna pomoć - potvrđeno je iz kluba "Plastik".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsetimo, Mišić je nedavno pušten iz zatvora nakon izdržavanja petogodišnje kazne zbog napada na pripadnika žandarmerije Nebojšu Trajkovića, decembra 2007. godine za vreme utakmice između Crvene zvezde i kulskog Hajduka.

Nakon izlaska iz zatvora, Mišić se odmah vratio "staroj ljubavi" pa je tako viđen na Zvezdinoj proslavi osvajanja Kupa Radivoja Koraća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo