Impresivni mali SUV / Upoznajte novog ljepotana iz radionice Mercedes-Benza

Image

Mercedes - AMG nastavlja sa svojom inicijativom stalnog razvoja novih proizvoda a s novim GLA 45 AMG šalje dinamičnu poruku u rastućem segmentu kompaktnih SUV-a.

7.1.2014.
19:38
VOYO logo

Kombinacija moćno - prepoznatljivog dizajna, AMG imena te superiorne snage motora i voznih osobina je jedinstvena. Najmoćniji četverocilindrični motor serijske proizvodnje na svijetu na cestu postavlja čak 265 kW (360 KS) i 450 Nm okretnog momenta.

I to nije platila ni priroda a ni vlasnikov kučni budžet. Novi GLA 45 AMG high-performance SUV ističe se takoder i po niskoj emisiji i potrošnji goriva. Uz potrošnju goriva od 7,5 litara na 100 kilometara ( NEDC kombinaciji ; CO2 : 175 g / km ), te u skladu s EU standardima 6 emisije još jednom pokazuje da maksimalne performanse ne dolaze nužno na štetu ekologije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također drži vodeću poziciju s obzirom na dinamiku vožnje: ubrzava od nule do 100 km / h za 4,8 sekundi i dostiže najveću brzinu od 250 km/ h (elektronski ograničena). Zahvaljujući kombinaciji AMG 4MATIC pogona na sva četiri kotaca i AMG SPEEDSHIFT DCT 7-stupanjskog sportskog mjenjača, GLA 45 AMG impresionira svojim jednako sportskim kao i učinkovitim konceptom voznje

Uz A 45 AMG i CLA 45 AMG,GLA 45 AMG je treći automobil s četiri-cilindarskim turbo motoru kojim Mercedes –AMG cilja na mlađu ciljnu skupinu. Oni očekuju stil, dinamiku i neovisnost- osobine koje savršeno utjelovljuje ovaj novi high - performance SUV iz Affalterbacha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjetska premijera Mercedes-Benz GLA 45 AMG biti će 11.01. na Autosalonu u Detroitu dok se na tržištima očekuje početkom srpnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike