OSVETA JE SLATKA / United se osvetio Cityju za visoki poraz

Image
Foto: PIXSELL

Aktualni engleski prvaci Manchester United osvetili su se gradskim rivalima Cityju za visok poraz u Premiershipu (1:6) te ih pobijedili u trećem kolu FA kupa s 3:2.

8.1.2012.
16:47
PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Manchester Uniteda svladali su u gostima branitelja naslova Manchester City s 3:2 u najzanimljivijoj utakmici 3. kola Engleskog FA kupa.

United se na Etihad stadionu tako barem malo osvetio gradskom rivalu za domaći poraz (1:6) u prvenstvu, ali se momčad Alexa Fergusona umalo i osramotila jer je skoro propustila vodstvo od 3:0 i igrača više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

United je do pobjede došao u prvom dijelu pogocima Waynea Rooneyja (10, 40) i Dannyja Welbecka (30), dok je igrač Cityja Kompany dobio crveni karton već u 12. minuti. U drugom dijelu City je smanjio preko Aleksandra Kolarova (48) i Kun Agüera (65), dok u završnim trenucima dvoboja sudac nije svirao očiti kazneni udarac za domaćine.

Gradski derbi će se pamtiti i po povratku Paula Scholesa (37) iz mirovine. Scholes je odigrao drugo poluvrijeme za United, za koji će odigrati i do kraja ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo