kontroverzni stadion / Uhićen predsjednik talijanskog prvoligaša

Image
Foto: calciomercatonews.com

Cagliari je imao velikih problema s preseljenjem na novi stadion početkom sezone, prvu utakmicu u kolovozu protiv Atalante morao je igrati bez prisustva gledatelja, a drugu domaću utakmicu protiv Rome izgubio je sa 0-3 bez borbe jer nije pristao ponovno igrati bez gledatelja.

14.2.2013.
10:53
calciomercatonews.com
VOYO logo

Predsjednik talijanskog nogometnog prvoligaša Cagliarija Massimo Cellino uhićen je u sklopu istrage vezane za novi stadion u Cagliariju Is Arenas, dom sardinijskog prvoligaša od ove sezone, objavila je talijanska novinaka agencija ANSA.

Uz Cellina uhićena su još dvojica lokalnih političara. Cagliari je imao velikih problema s preseljenjem na novi stadion početkom sezone, prvu utakmicu u kolovozu protiv Atalante morao je igrati bez prisustva gledatelja, a drugu domaću utakmicu protiv Rome izgubio je sa 0-3 bez borbe jer nije pristao ponovno igrati bez gledatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom je odigrao nekoliko utakmica s gledateljima na tribinama prije no što je u prosincu susret Cagliari - Juventus morao biti premješten u Parmu, a prošloga je tjedna postojala realna mogućnost da se dvoboj Cagliari - Milan iz sigurnosnih razloga prebaci u Torino. No, regionalne vlasti su stadion u posljednji trenutak proglasile stabilnim i dopustile igranje na njemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo