U Zvezdi pojačanja samo puste želje

Bez novca, nema ni pojačanja

6.1.2013.
16:02
VOYO logo

Sportski direktor FK Crvena zvezda Zoran Stojadinović izjavio je da od pojačanja ove zime gotovo izvesno neće biti ništa, jer klub nema novca.

Poznato je da je klučni problem crveno-belih blokada računa, pre svega od strane "Marfin" banke i "Eurobanke", kao i firme "Atula investment".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cilj nove uprave Zvezde je da se račun deblokira tokom januara i da budu dovedena neka pojačanja.

Ono što je novi problem za vodeće ljude kluba je što su neki od poverilaca prodao svoja dugovanja, kao što je, kako nezvanično saznajemo, slučaj sa fudbalskim klubom Borac iz Čačka. U Zvezdi pokušavaju da utvrde kome se sada zapravo duguje taj novac umesto Milenka Kostića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslednji u nizu transfera koji se nije realizovao vezan je za Peruanca Kristijana Kuevu, koji je pred potpisom s brazilskom Ponte Pretom, pošto sa Marakane nije dobio ništa drugo osim pozivnog pisma za vizu.

- Kueva i Peroso su dali svoje uslove, bili su spremni da igraju za 12.000, odnosno 15.000 evra mesečno, ali iz Zvezde nije otišao ni odgovor, ni predlog uslova. Smatrali su to neozbiljnim i okrenuli su se drugim klubovima. Žao mi je što nisu došli, svoj posao sam profesionalno obavio, ali o novcu ne odlučujem ja već Upravni odbor - rekao je Stojadinović za Novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kueva je četvrti fudbaler kojeg Stojadinović nije uspeo da dovede u Zvezdu, pošto je Kelvin Mateus je blizu zagrebačkog Dinama, Grendi Peroso je potpisao za Deportivo Tahiru, ka Žilu Ngomu iz alžirskog Konstantina nije napravljen ni korak, a Kueva će u Brazil.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo