gostovao Mijatović / U Zagrebu otvorene 23. Sportske igre mladih, djecu razveselio Luka Modrić

Počevši od danas, u Hrvatskoj će se opet tražiti najbolji pojedinci, ekipe i momčadi Sportskih igara mladih koje su stigle do 23. izdanja

16.4.2019.
20:15
VOYO logo

Na Trgu bana Jelačića danas su svečano otvorene 23. Sportske igre mladih. U centru Zagreba okupilo se oko šest tisuća djece i mladih koji su se mogli okušati na turniru u graničaru.

Djecu je razveselio hrvatski reprezentativac Luka Modrić koji se javio putem videozida. A došao je i jedan od glavnih ambasadora Igara, nekadašnji sportski direktor Real Madrida Peđa Mijatović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, prošle godine u 220 gradova i mjesta u regiji okupljeno je više od 170.000 sudionika. Plan je, kažu organizatori, uskoro igre održati i u Mađarskoj.

"Naravno, ovo nije kraj, nego tek početak jedne velike ekspanzije Igara ne samo u regiji, već i u Europi, a zašto ne i na svijetu. Kako je rekao ministar, ovo je najveća sportska manifestacija u svijetu, tako da mi je biti član čast i zadovoljstvo", rekao je Mijatović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi službeno to i jesmo, plan nam je proširiti se na još jednu zemlju van regije, a onda, ako Bog da uz pomoć svih prisutnih, medija, sponzora, ambasadora, nadam se da ćemo u tome i uspjet", dodao je osnivač Igara Zdravko Marić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo