VOZI SKORO SVE UTRKE / U Söldenu samo Ivica Kostelić

Image
Foto: PIXSELL

Na početku nove sezone Svjetskog skijaškog kupa u Söldenu, 22. i 23. listopada, Hrvatska će vjerojatno imati samo jednog predstavnika, pobjednika Svjetskog kupa Ivicu Kostelića.

11.10.2011.
15:41
PIXSELL
VOYO logo

"Iako je zbog ozljede propustio dio priprema u travnju i svibnju, Kostelić je ulovio korak što se tiče treninga. Zahvaljujući dobrim vremenskim uvjetima na Hintertuxu trenirao je sve discipline, i to po dva puta na dan. Veći dio vremena s njim je trenirao i Natko Zrnčić Dim", kazao je na današnjoj konferenciji za novinare direktor reprezentacije Vedran Pavlek.

Mušku A reprezentaciju čine Kostelić i Natko Zrnčić Dim, dok su u B momčadi Dalibor Šamšal, Tin Široki, Sebastijan Brigović, Filip Zubčić i Matej Vidović. Kod skijašica glavna uzdanica je Sofija Novoselić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U novoj sezoni Ivica Kostelić držat će se plana koji mu je prošle sezone donio veliki Kristalni globus, a to znači da će u siječnju trebati biti u najboljoj formi. Kostelić će voziti gotovo sve utrke Svjetskog kupa, trebao bi propustiti spust u Bormiju krajem prosinca, te vjerojatno spust i super-G krajem siječnja u Garmischu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo