U dvije zagrebačke noći zaradio 80.000 kn!

Završen je dosad najveći poker-turnir u Hrvatskoj, a pobjednik Croatian Series of Poker Winter toura je Ismet Osmanović. On je u zagrebačkom kasinu International osvojio 80.

20.12.2011.
12:39
VOYO logo

Na turniru su nastupili najuspješniji pokeraši Winter toura iz Zagreba, Rijeke i Čakovca, te igrači iz čitave Hrvatske i regije, koji su svoje mjesto osigurali putem satelita i igrači koji su odlučili uplatiti buyin i zaigrati za Prize pool od 200.000 kn.

Nakon prvog dana turnira i odigranih 10 levela, od kojih je svaki trajao po sat vremena, ostalo je još 30 igrača. Drugi dan borba je trajala do 2:30 ujutro, kada je Ismet Osmanović uspio nadigrati svoje protivnike i osvojiti novčani dobitak od 80.000 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Goran Mandić osvojio je drugo mjesto i 40.000 kuna, a treći je bio Jerko Treska s osvojenih 30.000 kuna.

Ukupno, finalni turnir trajao je više od dvadeset sati. Ovim velikim finalom završeno je natjecanje koje je započelo 26. rujna, a u napetoj igri u četiri kasina u Zagrebu, Rijeci i Čakovcu sudjelovalo je više od tisuću pokeraša iz Hrvatske i regije, koji su bodove osvajali na turnirima i u igri na cash stolovima, gdje se često tražilo mjesto više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo