TRENER NAJAVIO PROMJENE / Tudor: Ovo nije Hajduk kakav ja želim!

'Za današnju izvedbu nema opravdanja. Bit će i nekakvih promjena u budućnosti', oštar je bio trener Hajduka Igor Tudor.

15.2.2014.
11:24
VOYO logo

U prvom susretu 22. kola Prve HNL u petak su nogometaši Hajduka pred 10.000 gledatelja na Poljudu pobijedili Hrvatskog dragovoljca sa 2-1. Najviše riječi je nakon susreta bilo o pogotku MarijaPašalića postignutom na samom startu nastavka.

"Kad primiš gol pred kraj poluvremena onda se može govoriti o kondiciji. Međutim, kada je 30. sekunda nastavka u pitanju, onda se ne radi o fizičkoj spremi. Trebali smo voditi nakon prvog dijela. Mogli smo riješiti neke situacije kroz kontre i polukontre. Dekoncentracija kod oba pogotka odnijela nam je minimalno bod bez obzira na agresiju i pritisak Hajduka. Ali, nismo zaslužili ništa s obzirom na tu dekoncentraciju koja nas je koštala u prvih pet minuta drugog poluvremena", rekao je trener Dragovoljca DavorMladina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zašto se to konstantno događa?

"Zato što nemamo kvalitetu! Tu više nije u pitanju koncentracija ili fizička snaga. Mi psihološki nismo dorasli odgovoriti na izazov utakmica koje moramo pobijediti. Mislim da tu nema više nikakvih alibija", ljutit je bio gostujući trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, ni u pobjedničkim redovima nije bilo pretjeranog zadovoljstva.

"Nismo bili pravi. Nisam zadovoljan našom igrom. Ozbiljan nogomet smo igrali 20-ak minuta. Dragovoljcu čestitam, imali su svoje prilike. U svlačionici sam bio prilično oštar jer nije ovo Hajduk kakav ja želim. Za današnju izvedbu nema opravdanja. Bit će i nekakvih promjena u budućnosti", oštar je bio trener Hajduka IgorTudor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo