HAJDUK NA ČELU KOLONE / Tudor o burnoj proslavi: 'Ponijele su me emocije'

'Nadam se punom Poljudu na utakmici protiv Lokomotive. Na trećini smo prvenstva i idemo utakmicu po utakmicu', smiruje euforiju navijačkog puka Hajdukov trener.

21.10.2013.
8:30
VOYO logo

Prvi put nakon 2005. godine Hajduk 14. kolo hrvatskog prvenstva dočekuje na čelu prvoligaške ljestvice. U dramatičnom susretu u Kranjčevićevoj Tudorovi 'tići' su pogotkom Bencuna u sudačkoj nadoknadi stigli do pobjede nad Hrvatskim dragovoljcem, a s nova tri boda preskočili su Dinamo.

Iako razočaran zbog ovakvog poraza, trener domaćeg sastava DavorMladina nije imao što za prigovoriti svojim nogometašima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ova utakmica imala je sličan scenarij kao i ona protiv Lokomotive. Igračima ne mogu ništa zamjeriti, Hajduk je bio sretniji i spretniji. Mi smo morali utakmicu riješiti ranije. Nadam se da nam se u budućnosti neće više događati ovakve 'crne rupe'. No siguran sam da ćemo uz ovakvu igru i pristup protiv naših konkurenata osvajati bodove što će biti garancija za ostanak u ligi", bio je optimističan trener Dragovoljca.

S druge strane, Igor Tudor je komentirao novu hajdučku muku protiv nominalno slabijeg protivnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne bih rekao da je ovo bila muka u smislu da pobjeda nije bila zaslužena. Ovo je aspolutno zaslužena pobjeda Hajduka. Bili smo bolji cijelu utakmicu, imali bezbroj šansi i muka je jedino po tom pitanju. Presretan sam, Hajduk je prvi na ljestvici nakon 13. kola, što se zadnji put dogodilo prije osam godina. Sretan sam i to sam burno proslavio (zajedno s igračima je potrčao pred navijače, op.a.), a pritom sam malo i pretjerao. Ponijele su me emocije, bila je to eksplozija sreće", kaže Tudor koji je odmah najavio i derbi u sljedećem kolu.

"Nadam se punom Poljudu na utakmici protiv Lokomotive. Na trećini smo prvenstva i idemo utakmicu po utakmicu", smiruje euforiju navijačkog puka Hajdukov trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo