Tuča Grobara i Delija u Kragujevcu, nastavak finala u ponedeljak (VIDEO)

Prekinuto finale Kupa Radivoja Koraća

10.2.2013.
22:51
VOYO logo

Finale Kupa Radivoja Koraća između Partizana i Crvene zvezde prekinuto je polovinom trećeg perioda zbog tuče navijača dva tima.

Većih incidenata, osim petardi, nije bilo sve do sredine treće četvrtine. Tada je nekoliko navijača Zvezde utrčalo na teren, za njima i Žandarmerija, a u tim trenucima bačen je i suzavac. Igrači oba tima su otišli u svlačionicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon 45 minuta pauze neredi su okončani i igrači dva tima su se vratili na parket i počeli da se zagrevaju zajedno na jednom košu. Međutim, kapiten Zvezde Igor Rakočević je ispred tima tražio da se meč ne nastavi, jer parket nije siguran za igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To nisu prihvatili čelnici Partizana, Duško Vujošević je ušao u verbalnu raspravu sa kolegama iz Zvezde, a ulogu mirotvorca je imao predsednik KSS Dragan Đilas. Nakon nekoliko minuta konsultacija svih strana, KSS je odlučio da definitivno prekine meč i nastavi u ponedeljak od 19 sati pred praznim tribinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je javio reporter Monda jedan navijač Crvene zvezde nekako našao na tribini na kojoj su bili fanovi Partizana i da je bio fizički maltretiran, što je ugledala policija, ali i ostatak Delija.

Dok je policija pokušavala da "izvuče" usamljenu pristalicu Zvezde sa suparničke tribine, ostali navijači crveno-belih počeli su da pretrčavaju preko terena da i sami učestvuju u akciji spasavanja pripadnika svoje grupe, što je izazvalo opštu tuču i veliki haos na terenu i tribinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ništa bolje nije bilo ni u finalu Kupa Grčke. Pre početka duela između Panatinaikosa i Olimpijakosa došlo do incidenta kada je igrač Pirejaca Kajl Hajns pogođen raketom u glavu.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike