Eurofija u Splitu / Tri dana prije uzvratnog susreta s Dniprom - Poljud rasprodan!

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Hajduk u četvrtak očekuje uzvratni susret playoffa Europske lige s Dniprom, protiv kojeg su Splićani u prvom susretu upisali poraz od 1-2. Navijači po svemu sudeći nakon onog protiv Shakhtera, očekuju još jedan preokret, jer je poljudska ljepotica tri dana prije utakmice - rasprodana!

25.8.2014.
16:10
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Bit će to zasigurno težak zadatak, u mnogočemu teži i od onog kada su Splićani u trećem pretkolu pred 20.000 navijača napravili senzacionalan preokret protiv Shakhtera iz Karagandyja, no po svemu sudeći, Split živi za još jedan preokret, jer je poljudska ljepotica, tri dana prije uzvratnog susreta - rasprodana!

U prodaji su ostala još samo dva sektora na zapadnoj tribini, koji je ionako rezerviran za gostujuće navijače. Dakle, sva mjesta namijenjena navijačima koji će bodriti Hajduk - popunjena su. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I ne samo to, već je uz konstantnu brojnu posjećenost tribina i sve više stalnih članova kluba - ta se brojka već popela na više od 9.000, što je već na samom početku sezone daleko veći broj nego u cijeloj 2013. godini. Od tih 9.000, ima čak 6.155 pretplatnika na godišnju ulaznicu.

Bez ikakve rasprave, euforija i nogometno ludilo u Splitu na početku sezone dosegli su vrhunac, fali još samo pravi rezultat. Pobjeda nad Dniprom i ulazak u Europsku ligu zasigurno bi predstavljali takvo nešto, a možemo samo zamisliti kako bi izgledale tribine poljudske ljepotice da se to ostvari. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo